Obavijesti

Provedba anketa za vrednovanje kvalitete nastavnika i nastave

Provedba anketa za vrednovanje kvalitete nastavnika i nastave

napisao/la Josipa Mitrović-Matić -
Broj odgovora: 0

Provedba anketa za vrednovanje kvalitete nastavnika i nastave za ljetni semestar 2020/2021.asta

Poštovane studentice i studenti, u okviru vrednovanja  nastave na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu, u tijeku su ankete kojima možete procijeniti svoje zadovoljstvo kvalitetom nastave Vaših nastavnika i suradnika na svakom pojedinom predmetu. Vaši iskreni odgovori mogu upozoriti na nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na poboljšanje njezine kvalitete.

Anketama možete pristupiti u Moodle sustavu na svakom pojedinačnom kolegiju kojeg slušate, u ljetnom semestru 2020./2021.ak.godine. Kad kliknete na predmet koji slušate pored obavijesti, nalazi se poveznica na anketu za studente sa imenom i prezimenom nastavnika.

Anketa je u potpunosti anonimna i dobiveni podatci koristiti će se isključivo za poboljšanje nastave i nastavnih procesa.

Sve podatke obrađuje Ured za osiguravanje  i unapređivanje  kvalitete studiranja. Rezultati kao i sam anketni upitnik nisu vidljivi nastavnicima.

Molimo Vas da odvojite par minuta i iskreno odgovorite na pitanja. Vaše nam je mišljenje važno i vrijedno.

Ovim putem Vas pozivamo da  dijelite svoja iskustva, postavljate pitanja i dajete prijedloge za poboljšanja kvalitete  na slijedeću adresu elektroničke pošte: studentskisanducic@veleknin.hr