Obavijesti

Poziv za sudjelovanje u projektu "Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU"

Poziv za sudjelovanje u projektu "Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU"

napisao/la Josipa Mitrović-Matić -
Broj odgovora: 0

Poštovane studentice i studenti,

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provodi projekt pod nazivom „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ čiji je cilj promicanje europskih politika te informiranje i edukacija studentske populacije o mogućnostima korištenja fondova Europske unije kao i brojnim mogućnostima koje proizlaze iz EU fondova i Programa Unije.

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice polaznici Akademije će upoznati sustav EU fondova te će ujedno imati priliku sudjelovati u raznim informativnim događanjima o EU fondovima, raditi na pripremi promotivnih materijala, kreirati sadržaj za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija. Po završetku provedbe svih aktivnosti, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju u Akademiji regionalnoga razvoja i fondova EU.  

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijaviti se mogu studenti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija kao i studenti preddiplomskih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 13. ožujka 2022. godine do 23:59 sati, a detaljnije informacije o uvjetima i načinu prijave nalaze se na sljedećoj poveznici: ARRFEU. 

S poštovanjem,

 

Sektor za komunikaciju i jačanje kapaciteta u području fondova EU

Sector for EU Funds Communication and Capacity Building

 

Miramarska cesta 22

10000 Zagreb

Hrvatska/Croatia

 

E-mail: edukacije@mrrfeu.hr

 

Web-adresa: http:/razvoj.gov.hr

http:/www.strukturnifondovi.hr