Obavijesti

SEMINAR- Uključenost studenta u procese vanjskog i unutarnjeg osiguravanja kvalitete visokih učilišta

SEMINAR- Uključenost studenta u procese vanjskog i unutarnjeg osiguravanja kvalitete visokih učilišta

napisao/la Josipa Mitrović-Matić -
Broj odgovora: 0

Poštovani i poštovane,

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) organizira seminar za studente pod nazivom Uključenost studenata u procese vanjskog i unutarnjeg osiguravanja kvalitete visokih učilišta koji će se održati u petak, 13. svibnja 2022. godine u Hotelu Academia, Ul. Ivana Tkalčića 88, u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Seminar je namijenjen isključivo studentima preddiplomskih, diplomskih te integriranih studija u cilju njihova aktivnijeg uključivanja u rad tijela visokih učilišta, posebice Vijeća i Povjerenstva za kvalitetu.

Namjera je Agencije za znanost i visoko obrazovanje što bolje upoznati studente s važnošću osiguravanja kvalitete visokih učilišta te ih educirati o njihovim pravima i obvezama kako bi se uključili u aktivnosti unapređenja kvalitete na njihovim matičnim institucijama i na drugim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj

U sklopu seminara održat će se okrugli stol Dvije perspektive – jedna kvaliteta na kojem će sudjelovati visokoškolski nastavnici i studenti kako bi razgovarali o kvaliteti iz dvaju različitih uglova – studentskog i nastavničkog.

Molimo vas da ovaj poziv proslijedite studentima za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani za navedenu temu. Zbog ograničenog broja sudionika, moguće je sudjelovanje jednog studenta/studentice po visokom učilištu. 

Studenti se mogu registrirati na poveznici  https://bit.ly/3Ewpm1r do ponedjeljka, 9. svibnja 2022. godine, odnosno do popunjavanja broja slobodnih mjesta.

Važna napomena: seminar se održava uživo te neće biti mogućnosti virtualnog sudjelovanja.

U privitku dostavljamo program seminara.

Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja.

S poštovanjem,

Agencija za znanost i visoko obrazovanje

Donje Svetice 38/5 | 10 000 Zagreb | Republika Hrvatska

T: + 385 1 6274 837 | E: javnost@azvo.hr | W: www.azvo.h

 https://moodle.veleknin.hr/pluginfile.php/550/mod_forum/post/13864/PROGRAM_Uklju%C4%8Denost%20studenata%20u%20procese%20vanjskog%20i%20unutarnjeg%20osiguravanja%20kvalitete%20visokih%20u%C4%8Dili%C5%A1ta.pdf