Obavijesti

PROVEDBA STUDENTSKIH ANKETA ZA LJETNI SEMESTAR 2021./2022. GODINE – PONOVLJENI POZIV ZA SUDJELOVANJE U ANKETI

PROVEDBA STUDENTSKIH ANKETA ZA LJETNI SEMESTAR 2021./2022. GODINE – PONOVLJENI POZIV ZA SUDJELOVANJE U ANKETI

napisao/la Nikola Blažević -
Broj odgovora: 0

Poštovane studentice i studenti,

u okviru vrednovanja  nastave na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu, u tijeku je provedba anketa kojima možete procijeniti svoje zadovoljstvo kvalitetom nastave Vaših nastavnika i suradnika na svakom pojedinom predmetu. Vaši iskreni odgovori mogu upozoriti na nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na poboljšanje njezine kvalitete.

Anketama možete pristupiti u Moodle sustavu na svakom pojedinačnom kolegiju kojeg slušate u ljetnom semestru 2021./2022. godine zaključno do  12. lipnja 2022. godine. Kada kliknete na predmet na zadnjoj Temi nalazi se poveznica na anketu za studente sa imenom i prezimenom nastavnika odnosno suradnika.

Anketa je u potpunosti anonimna i dobiveni podaci koristiti će se isključivo za poboljšanje nastave i nastavnih procesa.

Sve podatke obrađuje Ured za osiguravanje  i unapređivanje  kvalitete studiranja. Rezultati kao i sam anketni upitnik nisu vidljivi nastavnicima.

Molimo Vas da odvojite par minuta i iskreno odgovorite na pitanja. Vaše nam je mišljenje važno i vrijedno.

Ovim putem Vas pozivamo da  dijelite svoja iskustva, postavljate pitanja i dajete prijedloge za poboljšanja kvalitete  na sljedeću adresu elektroničke pošte: studentskisanducic@veleknin.hr