Obavijesti

Anketa o zadovoljstvu metodama i načinima poučavanja nastavnika

Anketa o zadovoljstvu metodama i načinima poučavanja nastavnika

napisao/la Nikola Blažević -
Broj odgovora: 0

Poštovane studentice i studenti, u okviru vrednovanja  nastave na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu, u tijeku je provedba anketa kojima možete ocijeniti metode i načine poučavanja nastavnika. Radi se o novoj anketi koja je u bitnom drugačija od ankete kojima ste ocjenjivali kvalitetu nastavnika i nastave. Novom anketom ne ispitujemo vaše zadovoljstvo konkretnim nastavnikom i nastavom koju izvodi taj nastavnik nego vaše zadovoljstvo metodama i načinima poučavanja u odnosu na nastavni predmet koji učite. Naravno, i ovaj put vaši iskreni odgovori imaju za cilj upozoriti na nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na poboljšanje njezine kvalitete.

Anketnim upitnicima možete pristupiti u Moodle sustavu na svakom pojedinačnom kolegiju, počev od danas pa nadalje. O isteku roka za provođenje anketa pravovremeno ćemo pustiti obavijest na Internet stranici Veleučilišta. Anketa je u potpunosti anonimna, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za poboljšanje nastave i nastavnih procesa. Sve podatke obrađuje Ured za osiguravanje  i unapređivanje  kvalitete studiranja. Molimo Vas da odvojite par minuta i iskreno odgovorite na pitanja. Vaše nam je mišljenje važno i vrijedno.

Ovim putem Vas pozivamo da  i dalje dijelite svoja iskustva, postavljate pitanja i dajete prijedloge za poboljšanja kvalitete  na sljedeću adresu elektroničke pošte: studentskisanducic@veleknin.hr

 

URED ZA OSIGURAVANJE I UNAPREĐIVANJE KVALITETE STUDIRANJA