Obavijesti

Obavijest

Obavijest

napisao/la Marko Pezer -
Broj odgovora: 0

SUPERTOON  FESTIVAL   prezentira  SUPERVISION - radionicu animacije za studente!!!

Od samog početka SUPERTOON festivala u Šibeniku vidjeli smo njegovu budućnost kao kulturni projekt angažiran cijele godine i u cijeloj županiji,  a ne samo  kao usputnu stanicu za naša kino platna krajem srpnja. Studentska  radionica  SUPERVIZION dio je tog šireg projekta kojime želimo prenositi upravo tu ljubav prema animaciji koja nas je dovela do organizacije međunarodnog festivala animacije.

Na samoj prezentaciji moći ćete se upoznati sa našim planovima zašto i kako mislimo provoditi radionice SUPERVIZION.  Pokazati ćemo Vam koliko je i na koji sve način animacija prisutna u svakodnevnom životu te koliko je jednostavno, uz malo truda i znanja, upustiti se svijet animacije. Težište radionica biti će na trenutačno najaktivnijim i najproduktivnijim područjima  unutar animacije kao što su 4D mapping i VJ-ing.

Cilj ove prezentacije je probuditi Vaš interes i u direktnom razgovoru prilagoditi radionicu Vašim željama i potrebama te na taj način Vam omogućiti da kroz niz dvodnevnih radionica oslobodite kreativca u sebi i steknete znanja koja Vam mogu pomoći kako u vašim osobnim autorskim ambicijama  tako i u profesionalnom svijetu vizualnih komunikacija s kojima ćete se u budućnosti, svatko u svom polju djelovanja, susretati.

Prezentacija  će se održati u petak 07.04  od 14:00 sati na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu u dvorani TCR.

 

 

 

Diana Ramljak, struč.spec.oec.

administrativna tajnica

Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu

Tel: 022/664 450

Fax: 022/ 661 374